Vind je het leuk om iets over de salon of een behandeling te vertellen, ga gerust je gang! Heb je een vraag? Stel die dan via de mail.

Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 volgende »

Bedankt voor de Sensi behandeling. Het lijkt wat ongrijpbaar vooraf maar achteraf merk je verschil, positief! Je komt weer helemaal in balans en dit is voor iedereen goed! Aanrader! Bedankt!

Joyce - 06-10-2014 - 09:56

Ook heb jij mijn honden behandeld (Roxie en Beethoven), mijn moeder, en mijn broer.

Roxie is al een oude hond maar werd ook heel zielig.. Ze zakte door haar poten heen en zag er erg slecht uit. Jij hebt haar behandeld en het gaat stukke beter! Tuurlijk het is en blijft een oude hond en je kunt haar niet het eeuwige leven geven, hoe graag ik dat ook zou willen maar het lijkt alsof ze ook echt weer lol in haar leven begon te krijgen. (Aangezien ik nu zelf sensi heb gehad begrijp ik hoe ze is opgeknapt en veranderd).

Beethoven is onze andere hond en dat is een jack russel, ze was overal bang voor en moest 'altijd' trillen. Heel zielig. Toen zijn we dus ook met die hond naar marian gegaan.. Nou ze kwam dus in een andere ruimte.. eng natuurlijk. Maar Marian begon met behandelen en ze liet gerust alles toe. Haar staart verdween tussen dr benen en ging omhoog en ze trilde gewoon niet, nou onvoorstelbaaar. Het was echt apart om te zien. Thuis ging het ook steeds beter. We moesten soms wat sensi tips gebruiken van marian en dat hebben we gedaan en het gaat nog steeds goed. ohja nog iets geks.. Ze is een totaal andere hond geworden.. ze zwemt, ze haalt stokken op, ze kwispelt.. nou echt zo geweldig om te zien want dat deed ze eerder nooit!!

Ook heeft Marian mijn broer behandeld,
Hij was zich vergeten in te smeren toen hij aan het varen was. Hij was zo erg verbrand dat het verschrikkelijk begon te jeuken.. Hij hield het niet meer van de jeuk.. Het stopte gewoon niet. Ik, Marian gebeld en we konden meteen langskomen. Marian heeft vingerreflex gedaan en het was weg!! De terug weg naar huis heeft hij bijna geen jeuk gehad.. en het werd met het uur minder..

ZO apart maar zo gaaf dat je dit allemaal kan Marian!

Nogmaals bedankt ! xxx

Chantal Kloezeman - 03-10-2014 - 20:15

Lieve Marian,

Omdat ik stage bij je heb gelopen wist ik al een beetje wat sensi met je lichaam kan doen. Veel dingen gezien en gehoord maar toch besef je alles pas als het bij jezelf word gedaan en dat is vandaag dus gebeurd..

Nadat ik mijn scooter ongeluk heb gehad (4 weken geleden) ben ik erg onzeker geworden met het auto lessen. Ik vond het altijd al spannend maar nu was het echt niet meer leuk. Jij hebt bij mij vanmiddag sensi gedaan en ik voelde al heel veel verschil in mijn hoofd. Nu is er veel meer rust. Ik voel me ook meer opgelucht.

Maar na de behandeling moest ik ook nog lessen. Ik vond het alsnog heel spannend maar mijn hoofd en lichaam waren rustiger dan de vorige keer. Van jou moest ik aan bepaalde dingen denken tijdens het rijden.. nou ik had dat niet eens meer nodig. Het ging heel goed en ik denk dat ik lessen weer leuk ga vinden haha.
Je hebt ook meerdere dingen behandeld en mijn hoofd heeft nu al veel meer rust.. nu nog even de aankomende 3 maanden afwachten maar het kan alleen nog maar beter worden!

Heel erg bedankt !
Liefs, Chantal

Chantal Kloezeman - 03-10-2014 - 19:48

Afgelopen woensdag mn aller eerste tattoo laten zetten, ik was best nerveus omdat ik niet wist wat ik kon verwachten.. Maar Angelo je hebt het top gedaan! Ben super blij met het resultaat. Zal je zeker aanbevelen!!

groetjes.

lyndie - 02-10-2014 - 19:59

Hallo marian, heb al n paar keer sensi gedaan en echt een aanrader ben meer voor mezelf op gaan komen en ook dat ik me niet meer zo druk maak over alles ik weet niet hoe je het allemaal doet maar het is gewoon super meid wat de tattoos betreft gewoon weg netjes werken echt netjes verzorgd alles goeie uitleg en je wordt op je gemak gesteld ik kom graag nog een keer terug bedankt voor alles en mensen echt een aanrader gr tamara

tamara Dahmen - 01-10-2014 - 19:53

Hallo Marian

Ik wil je echt bedanken voor de super fijne ervaring met sensi
Ik wist niet wat ik ervan verwachten moest
Maar zoals je het me uitgelegd hebt over de voordelen
Die ik ermee zal ervaren zijn echt top
Ik voel me n veel rustiger en vrijer persoon
En met veel meer levenslust weer
Bedankt meid toppie .
Ik kan dit iedereen aanraden die met zichzelf of z'n ziel in de knoop ligt .

Gr . Berry

Berry Aerts - 01-10-2014 - 18:27

Hallo Marian,

wat een heerlijke verwenochtend heb ik gisteren gehad!
De gezichtsbehandeling, massage en voetmassage waren fijn.....
nogmaals bedankt!!

groeten nettie van hemel

nettie van hemel - 25-09-2014 - 10:52

Lieve Marian,
Je schoonheidsbehandelingen zijn helemaal geweldig, heerlijke produkten en je bent herboren na 1 1/2 uur! Kan ze niet meer missen.
Een paar maanden geleden Sensi-therapie gedaan bij je en alhoewel ik niet wist wat ik precies moest verwachten ben ik zo blij dat ik het heb gedaan! Ik had allerlei vage klachten maar sta nu weer goed in het leven. Veel tegenslag gehad de afgelopen weken maar ik blijf er niet meer in 'hangen' en heb snel alles weer op de rit. Superbedankt daarvoor!!!

Rita van den Hoorn - 03-09-2014 - 20:10


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 volgende »