Vind je het leuk om iets over de salon of een behandeling te vertellen, ga gerust je gang! Heb je een vraag? Stel die dan via de mail.

Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 volgende »

Heej Marian,

Nog bedank voor de behandeling.
Mijn rechter voet voelt nu weer als normaal. Zelfs 2 operaties aan mijn grote teen, hebben niet geholpen. Mijn grote teen was uit de kom, ik heb daar een operatie voor gehad om hem weer recht te zetten, maar de pijn bleef, zelf na twee jaar. Daarna hebben ze nog een operatie gedaan, omdat ze dachten dat het misschien door de schoeven kwam die ze in mijn voet hadden gezet. Dit heeft weer niet geholpen. Als laatste keuzen gaven ze me steunzolen. De pijn verdween nog steeds niet. Via mijn overbuurvrouw hoorde ik wat Marian deed. Na 1 behandeling kan ik nu gewoon 8 uur werken zonder pijn in mijn voet. Zelf zonder zolen. Ik ben hier heel blij mee, vooral omdat ik in de horeca werk.

Ook mijn stotteren is een heel stuk minder. Ik ben het nog niet helemaal kwijt, maar de druk die ik had als ik praatte is weg. Hierdoor stotter ik nauwelijks nog.

Bedankt Marian!
Groetjes Nadia

Nadia - 27-06-2014 - 22:04

Zo blij dat ik eindelijk weer een appeltje kan eten en komkommer!
Dank je wel!

Corine - 13-06-2014 - 21:19

Lieve Marian,

Dank je dat je 2 van mijn kinderen van hun hooikoorst heb afgeholpen. Geen rode ogen meer of een loopneus. Fantastisch wat jij doet!!!

Anita

Anita - 01-06-2014 - 20:58

 

Bij mij heeft het vingerreflextherapie geholpen!! vrijdag 02-05 ben ik langs geweest om een behandeling te krijgen voor mijn allergie (hooikoorts, veel fruit soorten en noten). Toen mijn behandeling klaar was zei ze dat ik er vanaf was. Ik heb het meteen uitgeprobeerd door een appel te eten en er gebeurde helemaal niks ik ben nu anderhalve week verder en ik heb al aardbeien, ananas, appels, kiwi's en amandel noten gegeten. Normaal als ik dit zou eten zou mijn keel opzwellen en begon mijn hele mond te jeuken, gelukkig heb ik hier nu geen last meer van!! Ik ben er echt heel erg blij mee

Iris Groen - 12-05-2014 - 15:08

Lieve Marian,

Al heel lang liep ik rond met verdriet en vage klachten.
Dankzij sensitherapie en vingerreflexologie ben ik een ander mens geworden. Door de sensi ben ik een sterker mens geworden en de vage lichamelijke klachten zijn allemaal weg. Zelfs mijn jarenlange hooikoortsklachten lijken tot het verleden te behoren.
Bedankt!

Liefs, Miranda

Miranda - 02-04-2014 - 09:44

Lieve marian,

sinds je mij hebt geholpen met sensi en vingerreflex therapie ben ik veranderd!
Ik sta anders in het leven en kan de moeilijke dingen nu beter een plekje geven en kan alles beter aan.
Ook heb je wonderen verricht met mijn voet die maar niet wou genezen ... ik kan nu eindelijk zeggen dat het genezen goed voor uit gaat en dat zonder al die medicijnen!
Ik erg dankbaar dat je mij geholpen hebt met de "betere" versie van mijzelf te vinden!
Dikke knuffel sacha

sacha - 20-03-2014 - 08:35

Lieve Marianne,

Na jaren van zorgen ,overgeslagen nachten een stikbenauwd astmatisch kind zijn we nu zo goed als vrij.

Sinds jij Sensi in combinatie met Vingerreflex hebt toegepast bij mijn zoon ziet ons leven er heel anders uit.
Met geen pen te beschrijven hoe blij wij daar mee zijn.
Nagenoeg geen klachten.

En ongelooflijk maar waar Pinda-allergie WEG!!

Wij blij met jou en de mannen van Calvé met ons.
Je begrijpt; de pindakaas is hier niet aan te slepen.

Dat had hij in tien jaar niet gegeten.

Dus ik zou tegen alle twijfelaars en draaikonten willen zeggen: "Twijfel niet, gooi je mooie lichaam niet vol met giftige medicijnen (Wij hadden PREDNISON!!! )Geef jezelf een kans.
Ga naar Marianne, ze zal met alle zorg en aandacht ook jou helpen

We hadden een uur nodig om tien zware jaren af te kunnen sluiten.

Love you forever for that!

Linda

Linda - 16-03-2014 - 16:14

Hoi Marian.
Heerlijk die rust in mijn hoofd! Ik moet af en toe nog even wennen aan mijn nieuwe gevoel, maar dat komt goed! Ik vind het super zoals je belangstelling blijft houden voor hoe het met ons gaat. Hopelijk gaat het met Daan ook verder zoals nu. Ik kom vast nog eens terug!

Carla - 03-01-2014 - 20:13


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 volgende »