Laserontharen door MediSkinCare

Na een lange zoektocht, hebben wij als salon gekozen voor de samenwerking met MediSkincare vanwege hun mooie en goede resultaten.
Ze zijn tevens werkzaam bij 3 ziekenhuizen en 60 mede collega-salons.  

Citaat van Mariette Annema, oprichtster van MediSkinCare: ze heeft in 10 jaar veel ervaring op gedaan met zowel IPL-apparatuur als verschillende soorten lasers.
Zij zegt over ontharing: "Uit internationale studies, mijn eigen ervaring en onderzoek is gebleken dat de Lightsheer diodelaser die MediSkinCare gebruikt, de beste resultaten oplevert.
PatiŽnten die zijn behandeld met IPL hadden meer behandelingen nodig en meer restgroei op de langere termijn.
Voor deze mensen is dat teleurstellend omdat ze zich opnieuw moeten laten behandelen met dito kosten.  

MediSkinCare komt 1x per 5 weken naar onze salon.  
Per maand voeren ze circa 3500 behandelingen uit. 

Zij voeren onderstaande behandelingen uit:

  • lasertherapie (definitieve ontharing, vaat/pigmentatie storingen en skin rejuvenation)
  • acne therapie
  • littekenbehandeling (oa dmv microdermabrasie en fractional laser)
  • huidverbetering (oa dmv IPL, Omnilux lamp en Fractional laser) 
  • e-matrix
  • behandeling van schimmelnagels

Ontharen
Wat kunt U met behulp van laserlicht bereiken?
Op de te behandelen plekken wordt ongewenste haargroei met 80% verminderd.
Dit kan op o.a. leiden tot het wegnemen van ingegroeide haren, zoals bij de bikinilijn en de bilnaad.
De eventueel resterende haren zijn dunner en lichter van kleur.  

Welke lichaamsdelen kunnen we behandelen?
Vrijwel alle lichaamsdelen zoals gezicht, armen, benen, borst, rug en bikinilijn kunnen met laserlicht worden behandeld.
Wel dienen de haren gepigmenteerd te zijn.
Dit betekend dat de haren donker moeten zijn.

Eventueel kunnen we ook bij ons in de salon via elektrisch ontharen de stugge grijze haren behandelen.  

Wat voelt u tijdens de behandeling?
In de meeste gevallen wordt tijdens de behandeling een prikkelend gevoel ervaren. Het is niet pijnlijk, maar ook niet pijnloos. Verdoving is overbodig. Na afloop van de behandeling blijft een lichtrode uitslag (erytheem) zichtbaar, die na ongeveer 12 tot 24 uur verdwijnt. 

Hoeveel behandelingen heeft U nodig?
De groeicyclus van een haar bestaat uit verschillende fasen: de groeifase, de regressieve fase en de rustfase. Voor een optimaal resultaat moet uw haar in de groeifase worden behandeld.
De normale tijdsduur van een laserbehandeling is vijf tot acht behandelingen met tussenpozen van vier tot acht weken.
Mensen met een lichte huidskleur en donker haar zijn het meest geschikt voor deze behandeling. 

Is laserontharing betaalbaar?
Veel mensen denken dat het onbetaalbaar is ongewenst haar te laten verwijderen door een laser, maar wij proberen met zo laag mogelijke prijzen te werken.  

Wat te doen voor en na de behandeling?
Vanaf zes weken voor het begin van de behandeling, tot de laatste behandeling, zijn epileren, harsen of andere ontharingsbehandelingen af te raden.
Verder is het niet aan te bevelen om vanaf zes weken voor de behandeling in de zon te gaan liggen. Laserstralen worden door een zongebruinde huid aangetrokken en kunnen dan niet effectief hun werk doen. Verder adviseren wij gedurende zes weken na de behandeling niet te zonnebaden (geen zonnebank, zonlicht en zelfbruiningscrŤme).  
 

De High Power LightSheer Diodelaser: 
De High Power LightSheer Diodelaser is een geavanceerde, nieuwe technologie ontworpen om comfortabel, snel en betaalbaar ongewenste haren duurzaam te verwijderen.
De LightSheer behoort dan ook tot de beste ontharingslasers ter wereld en onderscheidt zich op vele punten van zijn concurrenten. Zo is het de eerste laser die door de uiterst kritische Amerikaanse keuringsdienst FDA voor ontharing is goedgekeurd.  
De haar absorbeert de warmte van de laserstraal. De LightSheer produceert een krachtige, hoog geconcentreerde en zuivere laserstraal. De energie van deze laserstraal wordt in het pigment van de haarwortels omgezet in warmte, waardoor de haarwortels zodanig beschadigd raken, dat nieuwe haargroei niet meer mogelijk is. De huid wordt hierbij niet beschadigd.  
De haren in de groeifase zijn het meest gevoelig voor het laserlicht.
Dit komt doordat de haarzakjes in deze fase pigment of melanine bevatten.
Het laserlicht is het meest effectief bij haren in de actieve groeifase.  

Veilig & Huidvriendelijk:
Om de huid extra te beschermen heeft de LightSheer een uniek koelsysteem, de z.g. ChilltipTM. Zoals de naam aangeeft, koelt de ChilltipTM de huid af, die wordt behandeld tot 4į celsius. De ChilltipTM zorgt ervoor, dat de warmte, die bij de laserstraal vrijkomt direct wordt tegengegaan, waardoor het comfort tijdens de behandeling wordt vergroot. Daardoor is de LightSheer ook geschikt voor de meest gevoelige huid. Door de koeling is de methode goed te verdragen, waardoor verdoving overbodig is. Gewoonlijk kunt u vrijwel direct na de behandeling uw normale bezigheden hervatten.
 
 
We hebben reeds veel mensen mogen helpen vanuit Voorthuizen, Barneveld, Ede, Achterveld, Kootwijk, Kootwijkerbroek, Stroe, Apeldoorn, Putten, Ermelo, Hardewijk, Terschuur, Amersfoort, Hoevelaken, Zeist, Nijmegen. Maar ook komen ze van Groningen tot BelgiŽ.