Vind je het leuk om iets over de salon of een behandeling te vertellen, ga gerust je gang! Heb je een vraag? Stel die dan via de mail.

Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 volgende »

Ik kon een periode slecht slapen en werd elke nacht wakker. Ook piekerde ik veel. Na de sensitherapie van Marjan kon ik meteen weer slapen. Ik voel me nu weer heel goed.

MF (8 jaar) - 16-12-2016 - 20:07

Eind september kwam ik bij Marian met burnout klachten.Ik was erg emotioneel en had veel klachten.Eerst bij de huisarts geweest,maar daar kwam niets uit de onderzoeken.Ten einde raad heb ik Marian gevraagd of zij iets voor mij kon betekenen.Twee dagen later zat ik bij haar.Na de behandeling ben ik langzaam opgeknapt.Soms kreeg ik een terugval,maar dan mailde ik Marian.Zij reageerde dan heel snel,en zij kon mij dan weer op de goede weg helpen.Ik voel me nu veel beter.Ik ben er nog niet,maar dat heeft tijd nodig.Marian bedankt voor wat je voor me gedaan hebt.
Marian 8-12-2016

marian - 08-12-2016 - 16:53

In september 2015 ben ik begonnen met de opleiding voor sensi-therapeut. Tijdens elke les is er naast theorie ook praktijk. Je gaat op elkaar oefenen. Dat maakt van alles los. Dat is prachtig maar het duurde me te lang. Ik kreeg een paar namen van GOEIE therapeuten in handen en koos voor Marian. Het begon al goed. Marian bood me koffie aan, ik rook poedermelk en zei dat ik dat niet kan drinken i.v.m fructose-intolerantie. Ze zei: "Oh drink maar op dat haal ik zo wel weg." En ik dronk het zonder enige twijfel nadat ik 7 jaar geen spatje, geen kruimel fructose heb gehad. Na de sessie bleek ik van de intolerantie af te zijn. Mijn gevoel, mijn weten wist dat het waar was. Mijn hoofd redde dat niet in 1 keer. Ik heb de maanden daarna van alles gehad...zware griep, extreme vermoeidheid, benauwdheid etc etc. Ik kon altijd bij Marian terecht. Na een mailtje van mij zat ze er weer boven op en hielp me verder. Na een maand of 2 voelde ik me echt klaar voor de grote stap. Ik voelde me aan alle kanten vrij van welke intolerantie dan ook. Ik ging naar de supermarkt en kocht alle fruit en gekleurde groente waar ik zooooo'n behoefte aan had. Lieve Marian je heldere overtuiging, je vasthouden totdat het "klaar" is......het heeft me een oneindige vrijheid gebracht. Mens wat ben ik blij dat je bestaat. Liefs van Wilma.

Wilma Lamers - 12-06-2016 - 11:53

Door een ongelukkig voorval raakten onze twee binnen poezen slaags met elkaar. Vanaf dat moment was onze oudste poes Luna doodsbang voor onze jongste poes wat resulteerde in grommen, blazen, plassen en gespannen gedrag. De twee poezen samen in één ruimte ging niet meer. Na vier maanden tobben en hele kleine stapjes vooruit was Luna na het vuurwerk met oudjaar terug naar één hoopje stress. We hebben werkelijk gedacht dat we een van onze katten de deur uit moesten doen.
Na behandeling door Marian aan de hand van een foto ging het onmiddellijk beter. Luna heeft een dag lang geslapen en stapte daarna bijna verwonderd om zich heen kijkend haar nieuwe wereldje in. Het eerste wat ze deed was mekkeren naar de vogeltjes buiten en weer wat eten. En in plaats van altijd veilig de hoogte op te zoeken liep ze doodleuk voor de neus van onze ander poes langs over de vloer. Binnen twee weken was alles bij het oude, konden ze weer 24 uur per dag met elkaar in dezelfde ruimte verblijven en speelden ze weer hun eigen spelletjes.
Pech, na ruim vier goede maanden had ze vorige week een terugval. Gelukkig heeft Marian Luna meteen weer behandeld en is de stress bij Luna weer weg. Het zal nog wat dagen nodig hebben, maar we gaan er nu heel anders mee om, omdat we er gewoon alle vertrouwen hebben dat het weer helemaal goed komt met ze.
Marian, hartstikke bedankt. We zijn enorm opgelucht en nog dagelijks gelukkig met je hulp!
Hartelijke groet, Karin

Karin Springelkamp - 23-05-2016 - 11:31

Ik kom al jaren bij Marian en haar al even zo fijne collega's in MM Beautysalon. Dat is voor mij uniek, want ik ben geen schoonheidssalonganger. Ik kom er met veel plezier. Er is een warme, hartelijke sfeer en je voelt je gelijk welkom en thuis. Wat ik uniek vind is het professionele en persoonlijke advies, op maat. Bij andere schoonheidssalons wordt ik overdonderd door behandelingen en producten waarvan ik niet weet of die nu bij me passen en die ik al gauw heel 'chemisch' vind aandoen. En waarvan ik naar mijn gevoel niet natuurlijk en meer mezelf van word. Plus dat ik dan nog word overtuigd dat ik nog veel meer zou moeten laten doen voor het echt wat wordt. Van Marian krijg ik tips en behandelingen hoe mijn natuurlijke ik nog beter tot zijn recht komt en kan komen. En hoe je mooi jezelf ouder kunt worden. Na een behandeling ben ik weer helemaal relaxed, in mijn kracht en bij mezelf. En dat is uniek in mijn drukke en commerciēle wereld. En dan doet Marian ook nog Sensi therapie, waar ik ongelooflijk veel baat bij heb, met bijzondere en snelle resultaten. Ik kan het iedereen aanraden.

Martine - 10-05-2016 - 09:04

Hoi Marian,

Twee weken geleden was ik bij jou omdat ik heel vaak een koortslip heb. Jij hebt mij toen heel goed geholpen en daarna voel ik mij veel meer mezelf.
Ik vond het ook heel leuk om bij jou te komen.
Groeten,
Kars

Kars - 08-04-2016 - 14:21

Afgelopen week ben ik bij Marian geweest. Ik was even over mijn grens gegaan en daarom heel moe en futloos. Totaal geen energie meer. Marian heeft me uitgemeten met Sensi en behandeld. Geweldig zoals ze dat doet. Echt een topvrouw hoor! Ik voel me nu heerlijk, kan alles weer aan. De gezichtsmassage na de behandeling was een mooi kadootje!
Marian, ik kom terug hoor! Dank je wel!!!

Cornel - 01-04-2016 - 09:22


Hoi Marian,
Ik heb al jarenlang artrose in al mijn gewrichten en veel pijn vooral in mijn rug heupen en knie. Je had al wel eens gezegd dat ik sensi moest proberen maar ik was heel sceptisch.8 jan. Heb ik een sensibehandeling gehad, zijn er verschillende trauma's behandeld en heb ik aanzienlijk minder pijn in mijn rug en knie en gaat het traplopen veel beter en het lopen ook. De jeuk, veroorzaakt door allergie is ook vrijwel helemaal weg.ik ben blij dat ik deze behandeling heb gedaan en het is zo'n 6weken geleden en het gaat nog steeds een stuk beter.

Gerda Sandvoort - 02-03-2016 - 12:34


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 volgende »