Vind je het leuk om iets over de salon of een behandeling te vertellen, ga gerust je gang! Heb je een vraag? Stel die dan via de mail.

Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 volgende »

Thanks for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do a little research about this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more clear from this post. I am very glad to see such wonderful info being shared freely out there. akkkeaedefebcded

Smithf205 - 16-01-2018 - 04:54

Marian heeft mijn moeder geholpen afgelopen week. Ze had n zenuw in de knel in haar nek en haar huidige manueel therapeut kreeg het niet los. Ik heb toen marian benadert of zij misschien iets kon doen ahv een foto van haar. Ik had op dat moment mijn moeder nog niet op de hoogte gebracht dat ik marian gevraagd had. Eind van de middag belde ik mijn moedert hoe t ging en zo waar die middag is er iets verandert in de nek waardoor de scherpe pijn eraf was gegaan. Inmiddels zijn we n paar dagen verder en lijkt t nog steeds de goede kant op te gaan !
Bedankt, ook namens mijn moeder!!

Jitske Jansen - 05-09-2017 - 09:50

Parkinsonisme.
Ja, dat is me wat. Mijn man kreeg na de nodige onderzoeken de uitslag van parkinsonisme.
Hij krijgt medicijnen om de dopamine aan te vullen, maar toch werd hij steeds zieker. In een paar weken tijd ging hij van alles kunnen naar niks meer kunnen.
Hij ging ook heel gebogen en houterig lopen, kon zichzelf niet meer aankleden, opstaan en ziten gaan, het wilde niet meer
Er zaten mieren in zijn benen zei hij. Overdag steeds dutjes doen, want 's nachts elk half uur even lopen. En dan maakte hij me wakker om hem uit bed te helpen en ook weer om hem in bed te helpen.
We hadden inmiddels thuishulp gekregen en onze zoon is 6 weken 's nachts komen oppassen, dan kon ik slapen en kracht opdoen voor de andere nachten.
Toen is Marian met SENSI begonnen in oktober. Na een paar dagen kwam er verandering. De benen werden rustig en het slapen ging beter en mijn man werd weer actiever. De thuishulp was niet meer nodig.
Elke dag stukje lopen en oefeningen doen zei Marian, Het ging elke week iets beter, meer kunnen, zelf naar toilet, gaan zitten en opstaan, zelf uit bed en in bed, nog wel moeilijk maar soms lukt het helemaal zelf. Aankleden blijft moeilijk
Het rechtop lopen heeft Marian heel veel verbeterd en daardoor hoeft het drinken niet meer met een rietje en kan hij weer tv kijken ipv alleen maar naar de grond staren door de vergroeid nekwervels. Praten is veel duidelijker.
Wel krijgt hij oefeningen van de fysio therapeut elke week en hij pakt het op.
Met de hulp van Marian is het al weer een eind de oude persoon. Parkinsonisme wordt alleen maar erger hoor en lees je altijd. Er zijn in de reguliere zorg geen oplossingen voor. We zijn heel dankbaar dat het nu weer veel beter gaat. Als dit zoals het nu is zou blijven dan kunnen we er goed mee leven. Het is nu stabiel en nu hoeft hij geen druppels meer te nemen, alleen de olie voor een rechte rug elke avond.
Marian, hartelijk dank voor al je raad en hulp.
Eefje

Eefje - 09-08-2017 - 13:57

Hoi Marianne,

Ik ben in mei bij jou geweest voor mijn wenkbrauwen. Zat te twijfelen 3D of hairstrokes. Jij adviseerde mij om hairstrokes te doen dat is mooi natuurlijk.Dat heb ik gedaan,ben daar super blij mee!! Goed geadviseerd valt niet op. Dat is wat ik graag wilde. Super bedankt en tot .....groetjes Marie

Marie Groenevelt - 15-06-2017 - 10:46

Lieve Marian,

In November bij jou geweest en drie weken geleden nog een Keer.
Kan niet echt beschijven wat je Allemaal doet. Maar wat Ben jij een mooi mens zeg!! Heb heel veel aan jou Behandelingen gehad. Liefs Annette

Annette - 04-06-2017 - 13:06

Dit voorjaar ben ik bij Marian geweest voor een vingerreflexologie behandeling te ondergaan vanwege mijn niet met medicijnen te behandelen hooikoorts.
Het was even afwachten, maar de lucht zit nu vol met pollen en heb nagenoeg geen last meer.
Ik was zelf een klein beetje sceptisch over de behandeling, maar het werkt dus echt wel, top!!

Cindy - 16-05-2017 - 13:23

Ik heb al van kinds af aan last van allergieŽn voor katten zelf hele prik sessies gehad bij de huis arts ..maar ook honden paarden pollen noem maar op.
Nu was ik er redelijk doorheen ,maar na een periode in het buitenland te hebben gezeten, kwam ik terug thuis en bij ons hondje.En Bingo daar begon het weer . Toen Marian van MM beautysalon gebeld voor een afspraak .En zij heeft mij behandeld, en het was meteen weg.Nu inmiddels een week later ..nog steeds nergens geen last meer van. Mijn aanrader is dus ..Ergens last van Even Marian bellen. Super blij mee Thx Marian

Sylvia - 17-04-2017 - 11:42

Toen ik er achter kwam dat ik hoog gevoelig ben en daar mee moestleren om te gaan wist ik eest niet zo goed hoe ik dat moest doen. Toen vertelde een goede vriendin mij over sensi therapie en verwees mij naar Marianne. Zij heeft mij heel fijn kunnen helpen door middel van sensi therapie en oefeningen mee te geven. Ik had een aantal weken daarna weer wat meer last van een 'vol hoofd' toen ik Marianne daar over mailde heeft zij mij op afstand weer kunnen behandelen erg fijn. Je merkt dat ook direct. Nu ik een aantal maanden verder ben gaat het erg goed zolang ik de tips en oefeningen doe! Echt wel een aanrader dus!

L.T. - 19-03-2017 - 16:30


Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 volgende »